Privacy Policy

Olemme CasinoRankilla täysin tietoisia yksityisyydestä, johon sinulla on oikeus ja sinun tulee saada selatessasi ja käyttäessäsi tätä verkkosivustoa. Ymmärrämme, että tietojen kerääminen käyttäjiltämme on yhtä tärkeää kuin käyttäjien tarpeiden suojeleminen ja heidän tietojensa turvallisuuden ja oikean käytön varmistaminen.

Tässä tietosuojakäytännössä hahmottelemme menetelmät, joita CasinoRank käyttää käyttäjien toimittamien tietojen keräämiseen, ylläpitämiseen ja käyttöön.

Jokainen CasinoRankin verkkosivuston käyttäjä hyväksyy sen, että hän hyväksyy tietosuojakäytäntömme ehdot ja että meillä on mahdollisuus käyttää tietojasi tässä käytännössä kuvatulla tavalla.

Jos joku käyttäjä ei hyväksy tietojensa käyttöä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla, hänen on lopetettava sivuston käyttö. CasinoRank pidättää oikeuden muuttaa tietosuojakäytäntöä milloin tahansa. Saatuaan henkilökohtaisen ilmoituksen näistä muutoksista tai sen jälkeen, kun ne on julkaistu sivustolla, käyttäjien katsotaan hyväksyneen nämä muutokset, jos he jatkavat verkkosivuston käyttöä.

Evästeiden käyttö

Käytämme tällä sivustolla evästeitä. Eväste on tiedosto, joka asetetaan sen laitteen kiintolevylle, jota käyttäjä käyttää sivustolle pääsyyn. Evästeet sisältävät tietoja, joita käyttäjä käyttää jatkuvasti vieraillessaan tällä verkkosivustolla. Evästeet ja niiden käyttö verkkosivuston kirjautumistietojen ja käyttäjän sivustolle mahdollisesti tekemien mukautusten tallentamiseen ja tallentamiseen on melko yleistä. CasinoRank käyttää evästeitä vain sivuston toimintaan.

Lue lisää evästekäytännöistämme täältä.

CasinoRank kerää myös IP-osoitteita osana turvatoimiaan, vianetsintä- ja hallintotehtäviään sekä tilastotarkoituksiin. Palvelimemme voivat kirjata IP-osoitteesi lokiin, jos vierailet tietyllä verkkosivulla. IP-osoitteesi koostuu numerosta, joka on yksilöllinen laitteellesi verkossa.

Huomioi sivuston julkiset alueet

Kaikkien käyttäjien tulee olla tietoisia siitä, että kaikki sivustomme käyttäjien millä tahansa sivuston julkisella alueella antamat tiedot luokitellaan julkisiksi tiedoiksi. Suosittelemme, että kaikki käyttäjät pysyvät diskreeteinä ja harkitsevat huolellisesti ennen henkilökohtaisten tietojen tai yksityiskohtien paljastamista.

Kaikkien käyttäjien tulee olla tietoisia siitä, että kolmannen osapuolen operaattorit voivat hankkia ja käyttää mitä tahansa viestitaululle, keskustelupalstalle, chat-palveluun tai muilla Internetin julkisilla alueilla julkaistuja tietoja.

Tämän seurauksena saatat saada myynninedistämistietoja, mainoksia tai ei-toivottuja viestejä. Emme voi hallita kolmansia osapuolia, joten ota huomioon, että jos sijoitat henkilökohtaisia tietoja tai tietoja sivustomme julkiselle alueelle, saatat altistaa itsesi riskille.

Viestintä

CasinoRank käyttää ajoittain annettuja yhteystietoja ilmoittaakseen sinulle sivusto- ja palvelupäivityksistä, joita olet aiemmin käyttänyt tai käyttänyt. Jos olet antanut meille suostumuksen, että otamme sinuun yhteyttä, saatamme joskus ottaa sinuun yhteyttä ulkopuolisista palveluista.

Tarjoamme käyttäjille mahdollisuuden kieltäytyä vastaanottamasta meiltä viestejä. Kun pyydämme tietojasi, voit käyttää tilaisuutta hyväksesi. Käyttäjät voivat myös poistaa itsensä yhteysluetteloista, joita käytetään tarjoamaan sinulle mainosmateriaalia. Saatat kuitenkin saada tärkeitä viestejä.

Tässä osiossa selvennetään, mikä on määritelty tärkeäksi viestiksi. Tietoja CasinoRankin kanssa käytävän yhteydenpidon lopettamisesta annetaan kaikessa sinulle lähettämässämme viestissä.

Jotta voit käyttää tiettyjä palveluita tai käyttää tiettyjä verkkosivustomme osia, saatamme joutua hankkimaan henkilötietosi. Voimme kerätä tietoja erilaisissa sitouttamispisteissä, esimerkiksi rekisteröityessäsi, kun tarjoat sitä vapaaehtoisesti, kun paljastat tietoja sivuston julkisista kohdista tai missä tahansa suorassa yhteydessä meihin. Henkilötietojasi voidaan käyttää apuna laskutuspalveluissa, tilisi hallinnassa sekä tarjoamaan sinulle mainosmateriaalia.

Kolmannet osapuolet ja ulkoiset edustajat

Vertaamme meille antamiasi henkilötietoja kolmansien osapuolien asiaankuuluviin tietokantoihin. Hyväksymällä käyttöehtomme annat meille luvan suorittaa nämä vahvistukset. Kaikki tarkistukset, mukaan lukien tarkastukset luottotietotoimistoilta, tehdään henkilöllisyyden vahvistamiseksi, eikä se vaikuta luottoluokitustasi. Toimimme tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Kaikissa tapauksissa, joissa ulkopuolisilla kumppaneillamme tai urakoitsijoillamme on pääsy tietoihisi, heidän on noudatettava meidän tietosuojakäytäntöjämme. Sivustomme tarjoaa linkkejä kolmansien osapuolien sivustoille, ja jos vierailet näillä sivustoilla, sinun tulee olla tietoinen siitä, että tietosuojakäytäntömme ei ulotu näihin sivustoihin. Varmista, että sinulla on mukava käyttää näitä sivustoja tarkistamalla niiden henkilökohtaiset tietosuojakäytännöt.

CasinoRank voi paljastaa käyttäjiemme henkilötietoja, jos laki niin vaatii. Jos kolmas osapuoli väittää, että olet loukannut mitä tahansa heillä olevia immateriaalioikeuksia ja pystyy toimittamaan siitä kohtuullisen todisteen, voimme luovuttaa henkilötietosi.

Jos CasinoRank myydään, yhdistetään tai yhdistetään, henkilötietosi saattavat siirtyä uudelle yhtiölle.

Sinun tulee olla tietoinen siitä, että kaikki itse meille antamasi tiedot voidaan paikantaa ja käsitellä Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella. Näitä tietoja voidaan käsitellä missä tahansa paikassa, jossa CasinoRank tai mikä tahansa tytäryhtiömme, tytäryhtiömme tai agenttimme toimii.

Sivuston käyttö edellyttää suostumustasi siihen, että siirrämme tai käsittelemme tietojasi Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolelle. Tietojesi hyvän suojan varmistamiseksi ryhdymme aina vahvoihin toimenpiteisiin, mukaan lukien kunnioitettujen suojausmenetelmien ja -tekniikoiden hyödyntäminen.

Yrityksemme tekee kaikkensa pitääkseen tietosi turvassa, mutta Internetin luonne estää meitä takaamasta lähetysten 100 % turvallisuutta. Tämä tarkoittaa, että emme voi ottaa vastuuta tai vastuuta mistään henkilötietojen paljastamisesta, joka johtuu lähetysvirheistä, kolmansien osapuolien luvattomasta pääsystä tai muista syistä, jotka eivät ole meidän hallinnassamme.

Sinullakin on roolinsa

Sinulla on oma roolisi sen varmistamisessa, että pysyt turvassa verkossa ja tietosi pysyvät turvassa. Olet vastuussa siitä, että tunnuksesi ja salasanasi pysyvät turvassa, ja sinun tulee harkita huolellisesti, kuinka ja missä jaat tietosi.

Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden korjata, päivittää tai poistaa tiettyjä osia tiedoistasi, ja voit tehdä tämän, jos olet huolissasi paljastetuista tiedoista tai niiden oikeellisuudesta. Pidätämme oikeutemme periä kohtuullisen maksun kaikista tiedoista kopioiden toimittamisesta.

Tietojen poistamisen seurauksena tietyt sivuston palvelut tai osat eivät ehkä ole enää käytettävissäsi. Tässä tapauksessa käytäntömme ei ole palauttaa rahaa. Saatamme kuitenkin edelleen säilyttää tietosi, jotta voimme ratkaista ongelmat, lopettaa kiistat, varmistaa, että käyttäjäsopimuksemme pysyy voimassa ja varmistaaksemme, että noudatamme kaikkia palvelun toimintaan liittyviä oikeudellisia, teknisiä ja hallinnollisia vaatimuksia. sivustomme.

Newcasinorank.com-sivuston käyttäjät hyväksyvät, että he hyväksyvät tietosuojakäytäntöämme koskevat ehdot ja että voimme käyttää tietoja tässä käytännössä mainitulla tavalla.

Jos joku käyttäjä ei hyväksy tietojensa käyttöä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla, hänen on lopetettava sivuston käyttö. newcasinorank.com pidättää oikeuden muuttaa tietosuojakäytäntöä milloin tahansa.